پاشنه آشیل روسیه در عرصه نظامی؛ ضعف های اساسی جنگنده میگ ۳۵ روسی آشکار شد+ فیلم

میگ ۳۵ که توسط سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به عنوان Fulcrum-F تعیین شده است، توسط روسیه به عنوان یک پلت فرم جنگنده نسل 4+++ به بازار عرضه می شود.
پاشنه آشیل روسیه در عرصه نظامی؛ ضعف های اساسی جنگنده میگ ۳۵ روسی آشکار شد+ فیلم

به گزارش پارسینه به نقل از national interest ، میگ35 در سال 2017 توسط روسیه به عنوان یک جنگنده بسیار پیشرفته برای مناطق درگیری شدید معرفی شد با این حال، عملکرد آن طی سال ها بسیار ضعیف بوده است؛ مشکلات راداری، ضعف موتورها و قیمت بالا برخی از اصلی ترین موارد هستند.

در حال حاضر، تنها روسیه میگ 35 را اداره می کند و محدودیت های مالی به دلیل درگیری های مداوم در اوکراین مانع تولید و چشم انداز صادرات آن شده است.

دیگران چه می خوانند:
در سال 2017، اندکی پس از عرضه میگ 35، رئیس شرکت هواپیماسازی روسیه در آن زمان، یوری اسلیوسار، گفت که جنگنده جدید در عرصه هوایی پیشرو خواهد بود.
 

این هواپیمای جنگنده به طور ویژه برای جنگ در میان درگیری های شدید و پدافند هوایی بسیار متراکم طراحی شده است.

 

در سال 2007، مسکو نمونه اولیه جت را در نمایشگاه هوایی Aero India در تلاش برای به دست آوردن کشورهای مشتری رونمایی کرد.

در واقع میگ 35 در کنار Boeing F/A-18E/F Super Hornet، Eurofighter Typhoon، Dassault Rafale، General Dynamics F-16 Fighting Falcon و Saab JAS 38 نمایش داده شد. با این حال، تا سال 2011، این جنگنده به دلیل نقص در رادار و موتورهایش از رقابت حذف شد.

 

میگ 35 دارای یک جفت موتور RD-33MKB است که 7 درصد قدرت بیشتری نسبت به مدل پایه تولید می کند و نیروی رانش 9000 کیلوگرمی را ارائه می دهد. Fulcrum-F اساساً از MiG-29 مشتق شده است، با این حال، ادغام آن از رادار AESA ساخته شده توسط Mikoyan به آن برتری نسبت به نسل قبلی خود می دهد. در واقع میگ 35 اولین جنگنده روسی است که به رادار آرایه اسکن الکترونیکی فعال مجهز شده است.

از نظر تسلیحات، میگ 35 می تواند طیف وسیعی از موشک ها، بمب ها و راکت ها را حمل کند که شامل موشک های ضد کشتی Kh-31A، موشک های ضد رادار Kh-31P، موشک های Kh-29TE و ... بمب های هدایت شونده KAB-500Kr است.

آیا MiG-35 Fulcrum-F شکست خورده است؟

با توجه به آنچه گفته شد و شاید قیمت بالای میگ 35 و فقدان تجربه جنگی منجر به مشکلاتی در صادرات آن شده است. صادرات ان Fulcrum-F به هند، مصر، آرژانتین و بنگلادش دشوار بوده است.

امروزه فقط مسکو از میگ 35 استفاده می کند حتی اگر این پلت‌فرم آن‌قدر که کرملین می‌خواهد تبلیغ کند، قدرتمند بود، روسیه در موقعیت مالی کافی برای تولید آن‌ها برای صادرات نیست. 

نیروهای روسیه برای به دست آوردن پیشرفت در درگیری با اوکراین با توجه به کمبود تجهیزات نظامی تلاش می کنند. با در نظر گرفتن این ها، مسکو برای مدتی جنگنده های Fulcrum-F اضافی برای صادرات در اختیار نخواهد داشت.

 

 

پاشنه آشیل روسیه در عرصه نظامی؛ ضعف های اساسی جنگنده میگ ۳۵ روسی آشکار شد+ فیلم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟